prev next

Kolacja (15 z 60)

zdjecie
prev next

Kolacja była głównym posiłkiem dla wszystkich gości - w formie bardzo bogatego bufetu: ponad 20 podgrzewanych mis z ciepłymi potrawami i co najmniej drugie tyle z zimnymi. Wybór był ogromny i co ciekawe, codziennie prawie wszystkie potrawy były inne. Część potraw była typowo grecka, nigdy nie brakowało tzatzików czy dolmadów oraz lokalnych serów i oliwek - z pestkmi, ale doskonale przyprawionych. Pozostałe potrawy były o charakterze śródziemnomorskim, dopasowane do dominującej nacji w hotelu - Włochów. Dużo było ryb, codziennie kilka rodzajów smażonych (doskonały miecznik) i na zimno. Jedyną niedogodnością były napoje - wszystkie serwowane były przez kelnerów, co zajmowało trochę czasu. My mieliśmy napoje do kolacji w cenie, więc codziennie delektowaliśmy się dobrym winem różowym. Stoliki w głownej restauracji stoją zarówno w klimatyzowanej sali jak i na zewnątrz.

 
 
LICZNIK LICZNIK LICZNIK LICZNIK LICZNIK LICZNIK LICZNIK LICZNIK